Ultima ședință ordinară! Consiliul Local se va întruni pentru a lua act de o nouă demisie din forul legislativ local

Consiliu Local al Municipiului Lugoj se pregătește să-și încheie mandatul, programând o ultimă ședință ordinară, care va avea loc joi, 27 august.
Deschidere de listă pe ordinea de zi se află proiectul privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Lugoj al lui Fedor Mașnița și declararea vacantării locului de consilier local respectiv.

Mașniță a demisionat din Consiliul Local și din PMP după ce colegii săi din consiliu au votat, alături de PSD, un proiect de hotărâre propus de primarul Francisc Boldea. Aceasta este a doua demisie în decurs de câteva luni din Consiliul Local, dar și din același partid, PMP, după ce președintele de filială, Cristian Cornean s-a mutat la liberali.

În discuția aleșilor locali se vor mai afla prelungirea mandatului Comisiei de cenzori la S.C. “Meridian 22” S.A. Lugoj; desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Lugoj în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Lugoj pentru anul școlar 2020 – 2021 și aprobarea prelungirii acordului de parteneriat între Municipiul Lugoj și Federația Caritas a Diecezei Timișoara.

În total, pe ordinea de zi sunt șapte proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe primarul Francisc Boldea.

Articolul Ultima ședință ordinară! Consiliul Local se va întruni pentru a lua act de o nouă demisie din forul legislativ local apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*