ULTIMELE IMAGINI cu Luiza în viaţă. Cine e femeia misterioasă care apare pe camere

Până în momentul în care Luiza s-a urcat în mașină lui Gheorghe Dincă, fata a fost filmată pas cu pas. În imaginile suprinse pe camerele de supraveghere apare o femeie misterioasă îmbrăcată în roșu, femeie despre care mama Luizei crede că are legătură cu dispariția fiicei sale. Disperată, mama tinerei dispărute vrea ca autoritățile competente să o identifice și să o cheme la audieri.

De la bancomatul de unde a scos bani și până la locul de unde încerca Luiza să își găsească o mașină cu care să ajungă acasă, tânăra a fost filmată pas cu pas. Camerele de supraveghere din zonă au surprins fiecare mișcare a acesteia. Mai mult, în imagini se vede și mașina lui Gheorghe Dincă.

Mama Luizei vrea că femeia care apare pe filmare să fie audiata pentru că, spune ea, criminalul din Caracal nu a acționat singur și a fost ajutat de mai mulți complici care o urmăreau pe Luiza de ceva timp.

„Rog în regim de urgență, vreau să văd cine e femeia, cred că are legătură cu Dincă. Cer autorităţi să fie identificată acea femeie. Eu am cerut și domnul procuror Vasilescu, dânsul mi-a zis că nu poate, că e o femeie oarecare. Rog autorităţile, cer în regim de urgență, vreau să văd cine e acea doamnă. Trebuie să o căutam pe această doamnă. Mie mi se pare dubios și mă gândesc că femeia aia i-a dat un pont domnului Dincă”, a declarat mama Luizei, citată de România TV.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*