Ultimele retușuri înainte de recepția finală a arenei „Francisc Neuman”: ISU vrea să simuleze un incendiu în ziua semnării actelor!

Procedura de recepție a stadionului „Francisc Neuman” a demarat mai bine de două săptămâni, iar lucrurile se îndreaptă spre final. Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad este cel mai exigent și a sesizat mici probleme, pe care constructorul Drast Company le-a remediat sau este în curs de a le remedia.

Două hidrante au trebuit descoperite și prevăzute cu capace, căci inițial au fost „asfaltate”, câteva scaune s-au demontat pentru ca accesul spectatorilor să se facă ca la carte, iar până la începutul săptămânii viitoare se fac și ultimele retușuri. Ventilația de dezfumare va trebui legată la generator și nu la panoul de curent, la fel și hidranții vor fi prevăzuți cu un buton special, fiindcă în caz de incendiu primul lucru pe care-l vor face pompierii este să întrerupă curentul. De altfel, cei de la ISU doresc să simuleze un incendiu în ziua în care își vor da semnătura pe actele de recepție și totul trebuie să funcționeze perfect.

În rest, firma constructoare i-a ajutat pe cei de la UTA să-și monteze cele trei mașini de spălat și cele trei uscătoare și așteaptă ok-ul pentru locația în care va funcționa jacuzzi-ul. Fiindcă acesta are 2,40 / 2,70 metri, vor trebui modificați niște pereți, doar că – deocamdată – Alexandru Meszar nu a primit acceptul celor de la Primărie pentru schimbarea destinației pentru una dintre încăperile de la demisol.

Laszlo Balint a insistat mult pentru montarea unui jacuzzi, foarte necesar în procesul de recuperare după efort al elevilor săi. Iar asta cu atât mai mult cu cât, pe fondul restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, accesul la spauri este interzis.

0
0

Articolul Ultimele retușuri înainte de recepția finală a arenei „Francisc Neuman”: ISU vrea să simuleze un incendiu în ziua semnării actelor! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*