Ultimele săptămâni pentru nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral.

Anual sunt premiați câte 10 antrenori și profesori iar la această oră s-a intrat în ultimele două săptămâni pentru nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație pe 2017, termenul de nominalizare fiind 31 decembrie 2017.

Excelența educativă a acestor profesori, antrenori, mentori, a condus generații întregi spre succes, însă activitatea lor a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Gala Premiilor Mentor cu Ivan Patzaichin: https://youtu.be/Dz263rkUS40

Videoclipurile cu premianții 2010-2016: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=213&Itemid=82&lang=ro

Detalii, formular de nominalizare: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=611&Itemid=128&lang=ro

 

The post Ultimele săptămâni pentru nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*