Ultrașii UTA-ei i-au încurajat pe puștii de la Under 17 înaintea finalei Ligii Elitelor, cu Viitorul

Puștii „Bătrânei Doamne” care vor intra mâine pe teren pentru trofeul național la Under 17 au avut parte de o surpriză la ultimul antrenament înainte de plecarea spre București. Galeria UTA-ei a ajuns în tribunele arenei „Motorul”  pentru a-i „încărca” pe elevii lui Donca, Ungur și Boroș în vederea finalei cu Viitorul, ce începe mâine, la ora 14, în direct pe Digi Sport1.

Ultrașii au aprins torțe, fumigene și le-au transmis un mesaj puternic favoriților: ”Purtați tricoul alb-roșu cu mândrie și onoare / Luptați mâine până la ultima suflare!”. Cristi Mihai și colegii săi au intrat repede în „horă” și au scandat și cântat cot la cot cu fanii. Până acum, galeria UTA-ei obișnuia să facă astfel de acțiuni doar în cazul echipei mari, de obicei înaintea derby-urilor cu Poli, dar, fiind vorba de un meci cu un trofeu de masă, a ținut să-și arate atașamentul și susținerea și față de talentații juniori ai clubului.

1
0

Articolul Ultrașii UTA-ei i-au încurajat pe puștii de la Under 17 înaintea finalei Ligii Elitelor, cu Viitorul apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*