Ultrașii UTA-ei le-au dat o injecție de moral favoriților înainte de debutul în play-out!

Pe 28 august 2020, în preziua debutului UTA-ei pe noua arenă „Francisc Neuman”, sectorul galeriei utiste lua pur și simplu foc înainte de antrenamentul oficial al elevilor lui Laszlo Balint. După foarte multe luni de zile, fotbaliștii au „îndrăznit” să repete pentru un meci oficial pe gazonul cu probleme din Arad, iar „ultrașii” au fost din nou alături de ei.

Practic, cu ocazia vizitei celor de la Viitorul Constanța, pentru „Bătrâna Doamnă” începe un nou campionat, unul al speranțelor că la final se va marca îndeplinirea obiectivului stagional, menținerea în Liga I. Timp de câteva minute, printre torțe și fumigene, fanii au cântat și și-au încurajat favoriții, care i-au răsplătit cu aplauze de la nivelul ierbii.

”În play-out vrem să vă vedem luptând!” le-au transmis suporterii fotbaliștilor, care, au afișat și un banner: ”Am pornit împreună pe acest drum / Luptați în cotinuare, nu cedați acum!” Vă reamintim că accesul publicului în tribune e interzis în România în contextul pandemiei de coronavirus, iar arădenii încă nu au avut ocazia să umple stadionul  de 14 milioane de euro inaugurat la începutul acestui sezon.

Mâine, începând cu ora 17,30, UTA dă piept cu Viitorul Constanța pentru trei puncte mari în economia luptei pentru supraviețuire.

1
0

Articolul Ultrașii UTA-ei le-au dat o injecție de moral favoriților înainte de debutul în play-out! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*