Un arbitru ploieştean de volei, delegat în semifinalele CEV Challenge Cup

Petre Apostol

Dacă echipa Tricolorul LMV Ploieşti a ieşit încă din turul preliminar din competiţiile europene, fiind eliminată de Lausanne UC în CEV Challenge Cup, judeţul Prahova are un reprezentat în fazele finale ale întrecerilor organizate de Confederaţia continentală de profil.
Este vorba despre arbitrul ploieştean Darius Meşca, oficial care a fost delegat la meciul tur din semifinalele CEV Challenge Cup la feminin, dintre Olympiacos SFP Pireu (Grecia) şi Dinamo Krasnodar (Rusia). Acesta va fi arbitrul 2 la meciul din Grecia, arbitrul 1 fiind olandezul Wouter de Baar. Partida este programată să se desfăşoare săptămâna viitoare, pe 14 martie, de la ora 19:30.
În vârstă de 46 de ani, Darius Meşca este arbitru internaţional din anul 2011. În acest sezon competiţional, a mai fost delegat la încă două partide în competiţiile europene, anume în CEV Cup, la masculin: Barkom-Kazhany Liov-Maccabi Tel Aviv 3:1 (arbitru 2, în primul tur al fazei principale), GFC Ajaccio VB – Volley Amriswil 3:0 (arbitru 1, în optimile de finală).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*