Un contracandidat la alegerile pentru sefia FRF il ataca dur pe Ionut Lupescu: „Va fura cluburile! A stat si a baut bere cu Prunea si l-a distrat pe Mircea Sandu” :-)

Abia intrat in cursa pentru presedintia FRF, Ionut Lupescu a inceput sa fie deja contestat. Sorin Raducanu, care va lupta si el pentru a castiga fotoliul de lider de la Casa Fotbalului, a lansat un atac la adresa fostului jucator al „Generatiei de Aur”.

Sa fie sanatos, dar va face acelasi lucru ca toti ceilalti: va fura poporul cu cluburile, primariile si consiliile judetene care finanteaza ilegal fotbalul profesionist din Romania. Ce o sa faca Lupescu? Cand era director general la FRF si era zmeu de ce nu l-a intrebat el pe Mircea Sandu unde s-au dus alea 2-3 milioane care venisera de la UEFA sau FIFA pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. L-a pus pe altul sa intrebe.

Nu, la FRF trebuie sa fie un nebun ca mine, ori ma impusca in doua zile, ori fac curatenie. Eu candidez oricum! Toti il asteapta pe Ionut ca pe Mesia, dar sa vedem ce a facut el la FRF in cei 6 ani cand a fost sef, ce-l recomanda? Ca a stat si a baut bere cu Prunea si altii si au stat sa-l distreze pe Mircea Sandu? Ia sa vad daca are curaj sa bata cu pumnul in masa si cluburile profesioniste sa nu mai fie finantate din bani publici„, a spus Sorin Raducanu pentru Gazeta.

Lupescu a fost Director General al FRF in mandatul lui Mircea Sandu. El a renuntat la acea functie in august 2011, cand a fost curtat de UEFA.

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal sunt programate pe 18 aprilie si, pana acum, oficial, si-au anuntat candidatura Razvan Burleanu, Ionut Lupescu, Marcel Puscas, Victoras Iacob si Sorin Raducanu.

The post Un contracandidat la alegerile pentru sefia FRF il ataca dur pe Ionut Lupescu: „Va fura cluburile! A stat si a baut bere cu Prunea si l-a distrat pe Mircea Sandu” 🙂 appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*