Un cunoscut cântăreț de manele din Ploiești era live pe facebook în momentul accidentului în care și-a pierdut viața

V. Stoica

Tavy Puștiu, un cunoscut cântăreț de manele din Ploiești, a murit pe loc, sâmbătă seară, după ce un tren a intrat, la o trecere la nivel cu calea ferată, în autoturismul în care acesta se afla.
Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, era în mașină alături de soția sa, de 24 de ani, aflată la volan. Chiar înainte ca mașina lor să fie lovită în plin de tren, Tavy Puștiu a intrat live pe facebook, iar momentul în care automotorul unui operator feroviar privat a izbit autoturismul a fost ultima secundă a transmisiunii în direct.
Potrivit IPJ Prahova, “din primele cercetări, o conducătoare auto în vârstă de 24 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Râului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.
În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din nefericire, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost declarat decedat”.
Pe de altă parte, există și opinii care spun că în zona trecerii respective la nivel cu calea ferată vizibilitatea ar fi redusă, din cauza vegetației.
Circulația feroviară a fost întreruptă în zonă timp de mai mult ore, iar în jurul orei 20.00, traficul pe calea ferată s-a reluat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*