Un cunoscut muzician a murit într-un accident rutier. Avea numai 38 de ani

David Zablidowsky, cu numele de scenă – David Z., basistul trupei  Adrenaline Mob, a murit în urma unui accident rutier.

Trupa de rock Adrenaline Mob a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia basistul formaţiei, în vârstă de 38 de ani, a decedat. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite. Fostul membru al Adrenaline Mob, John Moyer, l-a identificat pe David Z. (nume complet David Zablidowsky), care s-a alăturat trupei în acest an.

Accidentul mortal a avut loc în apropiere de Micanopy, Florida. Potrivit Gainsville.com, autovehiculul cu care formaţia se deplasa a avut o pană de cauciuc şi a fost nevoie să tragă pe dreapta pentru a remedia defecţiunea. Maşina care staţiona a fost lovită de un TIR. În urma impactului, autovehiculul aflat pe marginea drumului a luat foc, iar David Z. a murit. Alte şase persoane au fost rănite, trei dintre acestea aflându-se în stare critică.

Starea celorlalţi membri ai formaţiei nu este încă cunoscută, dar poliţia a confirmat că printre cei răniţi s-ar afla şi membrii trupei.

Sursa: rtv.net

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*