Un fost actionar al lui Dinamo a vorbit despre greselile lui Negoita: „Atunci a inceput degringolada!”. Critici si pentru Mutu

Ionut Negoita a anuntat ca vinde Dinamo pentru mai putin de 5 milioane de euro, iar vestea a provocat reactii si din partea fostilor actionari.

Vladimir Cohn a vorbit despre greselile pe care le-a facut Negoita, care au adus Dinamo in situatia de a putea rata play-off-ul.

E o situatie delicata, n-am nicio solutie. Greseala a inceput cand Negoita a hotarat sa se desparta de Mircea Rednic. incepuse sa construiasca o echipa, un club, Dinamo devenise din nou atractiv pentru jucatori. Apoi a inceput o degringolada, schimbari dese de antrenori, jucatori, asta a dus la actuala situatie.

si Contra a avut un moment bun, dar anumite conditii cerute de Contra nu au putut fi indeplinite de Negoita. A fost o alta ruptura intre antrenor si proprietar, iar rezultatele se vad.

Pretul cerut nu e de comentat. Fiecare isi face socoteala, daca Negoita spune ca atat face clubul inseamna ca atat face. Valoarea unei vanzari o stabileste vanzatorul. Daca gaseste cumparator, bine, daca nu, poate sa scada pretul sau sa-l pastreze.

Negoita a venit la Dinamo si l-a pus pe Anghelache presedinte. Ca ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo, hai sa ne aducem aminte de militie si securitate. E profesor in economie, dar nu are treaba cu fotbalul. Oricat ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greseli fundamentale.

Adi Mutu a fost adus ca punte de legatura, fost jucator valoros cu experienta de afara, dar primul lucru facut a fost sa intre in conflict cu Andone. Toate astea se aduna si se platesc„, a declarat Cohn la Pro X.

The post Un fost actionar al lui Dinamo a vorbit despre greselile lui Negoita: „Atunci a inceput degringolada!”. Critici si pentru Mutu appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*