Un fost fotbalist al lui Sporting Rosiori a jefuit o casa de pariuri cu un pistol de jucarie

madalin boerica sporting rosioriFotbalistul Mădălin Boerică (24 de ani), născut în Craiova şi legitimat la AS Voinţa Belcin, o echipă de fotbal din Liga a V-a, a fost arestat, după ce a jefuit o casă de pariuri din centrul Craiova, cu ajutorul unui pistol de jucărie. Fotbalistul a fost legitimat la Sporting Rosiori in 2014 si a avut 10 prezente in Liga 3 in tur.

Gazeta de Sud scrie că Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a tânărului sportiv, după ce acesta, folosindu-se de un pistol de jucărie, a intrat într-o într-o agenție de pariuri de pe strada Calea București, zona Complexul Unirea și i-a cerut angajatei banii încasați. Oamenii legii au fost sesizaţi imediat şi, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, echipa de polițiști care a mers la fața locului a stabilit că bărbatul a reușit să fugă cu suma de 7.000 de lei și că angajata agenției de pariuri nu a fost rănită.

Sursa citată menţionează că după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele VIDEO, poliţiştii au stabilit că autorul jafului este un bărbat care purta o şapcă şi nu avea faţa acoperită. După ce au fost demarate cercetările, anchetatorii au reuşit să dea de urma principalului suspect – Mădălin Boerică. Acesta figurează ca făcând parte din lotul echipei AS Voinţa Belcin, însă potrivit Gds tânărul a jucat numai câteva meciuri în sezonul 2016/2017, după care a plecat la muncă în străinătate.

Mădălin Boerică a fost ridicat de poliţişti, care au efectuat şi o percheziţie la domiciliul suspectului. Acolo, oamenii legii au găsit pistolul cu care a fost amenințată angajata casei de pariuri, dar și o pereche de mănuși purtate de tânăr în momentul jafului, plus cei 7.000 de lei. „În urma percheziției, polițiștii au găsit pistolul folosit în comiterea infracțiunii. Este vorba de un pistol neletal, din categoria celor nesupuse autorizării. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, au precizat polițiștii doljeni.

text: www.digisport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*