Un fost tricolor nu crede in calificarea Romaniei la Euro 2020: „Unui antrenor ii trebuie minimum patru ani ca sa poata face cu adevarat ceva”

Majoritatea oamenilor din fotbalul romanesc privesc cu optimism instalarea lui Cosmin Contra in functia de selectioner al echipei nationale si ii tin pumnii tanarului antrenor.

Dorinel Munteanu ii ureaza succes lui Contra, dar nu crede ca prima reprezentativa se va putea califica la Campionatul European din 2020.

”Nu ma surprinde decizia Federatiei, Cosmin Contra este un antrenor foarte bun din noua generatie. ii urez multa bafta, dar ii va fi foarte greu. E imposibil sa ne calificam la Mondialul din 2018, dar eu cred ca avem sanse mici sa mergem si la Europeanul din 2020.

Unui antrenor ii trebuie minimum patru ani ca sa poata face cu adevarat ceva, dar noi nu acordam niciodata timp pentru constructie”, a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport

The post Un fost tricolor nu crede in calificarea Romaniei la Euro 2020: „Unui antrenor ii trebuie minimum patru ani ca sa poata face cu adevarat ceva” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*