Un fost tricolor pune presiune pe FRF: „Avem nevoie de un om cu experienta foarte mare care sa construiasca o echipa nationala puternica”

Echipa nationala a Romaniei are nevoie de un selectioner autohton. Acesta este verdictul tuturor oamenilor implicati in fenomen, iar Federatia Romana de Fotbal a inteles si incearca aducerea unui roman pe banca primei reprezentative.

Ciprian Marica a declarat si el ca tricolorii ar arata altfel in teren daca ar fi coordonati de un selectioner roman, chiar daca acesta ar folosi acelasi lot de jucatori.

”Sper sa vina un antrenor roman in locul lui Daum. Avem nevoie de un om cu experienta foarte mare care sa construiasca o echipa nationala puternica.

Si daca se va folosi acelasi nucleu de jucatori, dar pe banca va fi un antrenor roman, atunci sunt convins ca alta va fi exprimarea nationalei. Un roman stie foarte bine mentalitatea si potentialul jucatorilor nostri”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Telekom Sport.

The post Un fost tricolor pune presiune pe FRF: „Avem nevoie de un om cu experienta foarte mare care sa construiasca o echipa nationala puternica” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*