Un fotbalist strain a fost scos cu Politia Comunitara din sediul unui club din Liga 1, care avea datorii la el: ”Ne-am despartit amiabil!”

Jucatorii din strainatate care se grabesc sa vina in Romania ar trebui sa tina cont de cele patite de altii aici inaintea lor. Recent, un jucator care a evoluat la patru formatii din Liga 1 a fost scos cu Politia Comunitara din sediul clubului, dupa ce si-a cerut drepturile financiare

Olandezo-surinamezul Romario Kortzorg, care a venit, in 2015, la ASA Targu Mures, iar apoi a mai trecut pe la Dinamo, Astra si Concordia Chiajna si-a reziliat, in urma cu doua saptamani, contractul cu ilfovenii.

Romario Kortzorn a venit ieri ca sa-si ceara doua salarii restante, dar presedintele Cristi Tanase nu i-a dat un raspuns pe gustul sau. Nervos din cale afara pentru ca era batjocorit, Kortzorg a inceput sa tipe si sa loveasca obiectele din biroul presedintelui de la Concordia.

Oficialii de la gruparea ilfoveana au chemat Politia Comunitara pentru evacuarea fotbalistului. „Este adevarat ca a fost un conflict verbal cu Kortzorg, dar nu vreau sa dezvolt acest subiect. Chiar nu are sens. Am reziliat de comun acord intelegerea acum cateva zile”, a explicat Cristian Tanase, la Digi Sport.

The post Un fotbalist strain a fost scos cu Politia Comunitara din sediul unui club din Liga 1, care avea datorii la el: ”Ne-am despartit amiabil!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*