Un ghiozdan la început de an! Campanie în sprijinul copiilor defavorizați din județul Timiș

Academia Mămicilor din Timișoara vine din nou în sprijinul copiilor din medii defavorizate cu o nouă ediție a campaniei ”Un ghiozdan la început de an”. Asociația își propune să susțină astfel accesul la educație al elevilor din mediul rural, reducând riscul abandonului școlar.

Începutul noului an școlar se apropie cu pași repezi, însă pentru unii copii este dificil sau chiar imposibil să își asigure rechizitele necesare. Academia Mămicilor din Timișoara are pe listă 320 de copii care au nevoie de ghiozdane, penare, obiecte de scris, foi colorate, tempera, pensule și alte obiecte similare și stă în puterea oamenilor cu suflet mare să îi sprijine pe aceștia să intre cu entuziasm pe poarta școlii.

”Suntem în căutarea companiilor care doresc să își implice angajații în această campanie AMT. Ca urmare, daca credeți că în compania în care lucrați colegii dvs ar fi dornici sa facă echipă pentru a susține această campanie, așteptăm email-ul dvs. la adresa contact@academiamamicilor.com sau un mesaj privat către pagina de Facebook AMT. De asemenea, susținătorii AMT pot să ni se alăture contribuind cu o donație sau sponsorizare în contul AMT, cu mențiunea <>. Bugetul total necesar pentru această campanie este de 54.000 lei. Costul estimativ pentru un ghiozdan complet echipat de școala este de 200 de lei, iar 120 de copii au nevoie de un ghiozdan complet echipat. Costul estimativ pentru un set de rechizite este de 150 de lei. Un număr de 200 de copii au nevoie doar de rechizite, ghiozdane primind anul trecut”, spun reprezentanții Academia Mămicilor din Timișoara.

Toți cei care doresc să acorde o mână de ajutor pot dona orice sumă în contul RO18BRDE360SV38907053600, CIF: 33102961, deschis pe numele Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială.

Articolul Un ghiozdan la început de an! Campanie în sprijinul copiilor defavorizați din județul Timiș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*