Un „HAIDUC” de 24 de ani din Borşa a facut prăpăp la un market din oraş

Un „HAIDUC” de 24 de ani din Borşa a facut prăpăp la un market din oraş

Ieri, poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic trei bărbaţi care au comis infracţiuni la regimul rutier.

BAIA MARE – la ora 9.30 poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Grănicerilor, intersecţie cu Aleea Mărăști.

Poliţiştii au identificat la volanul autoturismului un bărbat de 40 de ani din Baia Mare, iar în urma verificărilor, au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

BORŞA – la ora 23.09, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că şoferul unui autoturism a lovit un stâlp de la intrarea principală a unui market din oraş.

În parcarea marketului poliţiştii au fost identificat autoturismul care prezenta avarii în partea frontală în urma  impactului cu un stâlp metalic.

La scurt timp a fost identificat un tânăr de 24 de ani din Borşa, şoferul autoturismului, care a relatat faptul că  datorită unei manevre greșite de întoarcere, a pierdut controlul volanului, intrând frontal în stâlpul metalic de la intrarea principală a marketului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Secția U.P.U. Borșa, pentru prelevare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.

Din verificările efectuate de poliţişti rezultă faptul că autoturismul în cauză avea asigurarea, tip RCA, expirată.

Faţă de tânăr se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Totodată, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

BAIA SPRIE – la ora 16.40, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Național 18, din Baia Sprie, zona intersecției cu strada Salcâmilor, poliţiştii au observat un autoturism care circula haotic din direcția Baia Mare către Sighetu Marmației, motiv pentru care a fost oprit regulamentar pentru control.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un bărbat de 65 de ani, care prezenta halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiindde 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la Centrul de permanenţă medicală Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu alcoolemie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*