Un jucător de la Concordia s-a transferat în Liga a IV-a: „Mi-am reziliat contractul pentru că și-au bătut joc de mine”

Un jucător de la Concordia Chiajna și-a reziliat contractul avut cu gruparea ilfoveană și s-a transferat în Liga a IV-a, la CSA Steaua, acolo unde va juca alături de Marius Bâtfoi, fostul jucător al Baloteștiului și prima achiziție a steliștilor din această iarnă.

Este vorba despre Florin Răsdan, jucător ce a dezvăluit că a cerut rezilierea înțelegerii cu echipa din Chiajna, din cauza principiilor după care funcționează clubul și felul în care a fost tratat.

„Mi-am reziliat contractul cu Chiajna pentru că şi-au bătut joc de mine. Acolo nu poţi să joci decât dacă ai pile. Evoluam aproape meci de meci pe vremea domnului Alexa, apoi, fără nicio explicaţie, am fost tras pe dreapta”, a declarat Florin Răsdan, potrivit Telekom Sport.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani consideră că transferul la Steaua nu va fi un pas înapoi, ci dimpotrivă:„Nu consider că este un pas înapoi că am venit la Steaua în Liga a IV-a, ci doi înainte, pentru că aici este un proiect foarte ambiţios, vreau să joc şi să promovăm. Oricum eu am făcut junioratul aici, în Ghencea, şi sunt fericit că am revenit la echipă alături de fostul meu coleg Andrei Predescu.”

Tânărul mijlocaș a adunat 19 meciuri în tricoul Concordiei Chiajna și a reușit să marcheze un singur gol în această perioadă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*