Un jucator din Liga I s-a transferat la CSA Steaua si da cartile pe fata: „Si-au batut joc de mine. Acolo nu poti sa joci daca nu ai pile”

Un jucator de la Concordia Chiajna si-a reziliat contractul avut cu gruparea ilfoveana si s-a transferat in Liga a IV-a, la CSA Steaua, acolo unde va juca alaturi de Marius Batfoi, fostul jucator al Balotestiului si prima achizitie a stelistilor din aceasta iarna.

Este vorba despre Florin Rasdan, jucator ce a dezvaluit ca a cerut rezilierea intelegerii cu echipa din Chiajna, din cauza principiilor dupa care functioneaza clubul si felul in care a fost tratat.

„Mi-am reziliat contractul cu Chiajna pentru ca si-au batut joc de mine. Acolo nu poţi sa joci decat daca ai pile. Evoluam aproape meci de meci pe vremea domnului Alexa, apoi, fara nicio explicaţie, am fost tras pe dreapta”, a declarat Florin Rasdan, potrivit Telekom Sport.

Fotbalistul in varsta de 22 de ani considera ca transferul la Steaua nu va fi un pas inapoi, ci dimpotriva:„Nu consider ca este un pas inapoi ca am venit la Steaua in Liga a IV-a, ci doi inainte, pentru ca aici este un proiect foarte ambiţios, vreau sa joc si sa promovam. Oricum eu am facut junioratul aici, in Ghencea, si sunt fericit ca am revenit la echipa alaturi de fostul meu coleg Andrei Predescu.”

Tanarul mijlocas a adunat 19 meciuri in tricoul Concordiei Chiajna si a reusit sa marcheze un singur gol in aceasta perioada.

The post Un jucator din Liga I s-a transferat la CSA Steaua si da cartile pe fata: „Si-au batut joc de mine. Acolo nu poti sa joci daca nu ai pile” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*