Un mare nimic! Programul electoral al primarului Boldea, mincinos la capitolul realizări și fără nimic notabil pentru viitorul mandat

Claudiu BuciuEchipa de campanie a primarului Francisc Boldea face eforturi supraomenești pentru a forța realegerea acestuia în funcția de primar, chiar dacă municipiul Lugoj se scufundă din toate punctele de vedere.

PSD Lugoj se prezintă la alegerile din 2020 cu o listă de candidați extrem de slabă și cu un program și mai slab, creionat teoretic de Francisc Boldea, practic de cei care stau în spatele acestuia și îl ajută să fie mai coerent în scris decât este în exprimare.

Partidul lui Boldea încearcă să atragă electoratul cu o listă ce are pe primele poziții persoane total dezinteresate de Lugoj, Francisc Boldea prin ceea ce a făcut până acum, iar Nicu Bădina prin faptul că se află acolo doar pentru a păcăli votanții, el mergând oricum la Consiliul Județean Timiș, pe listele căruia se află.

Singurul element valoros, actualul viceprimar Cristian Galescu, cel care era normal să fie candidatul PSD la funcția de primar a fost aruncat abia pe locul 4, cel mai probabil ultimul eligibil la aceste alegeri.

În rest, numele noi, gen Dumitriu, Papp sau Gârbovan, care apropo afirma că nu are rost să votați oameni fără experiență în administrația locală, deci nici pe ea, se află pe poziții care nu sunt eligibile, date fiind ultimele rezultate ale PSD Lugoj.
Revenind la programul primarului Francisc Boldea, acesta demonstrează încă o dată că nu mai merită votul lugojenilor, iar realegerea lui ar fi un eșec răsunător pentru Lugoj și condamnarea orașului la distrugere pentru următorii patru ani. Minciunile sunt prezente de la primul aliniat: podul pietonal peste râul Timiș. Dat ca realizare în ultimul mandat, podul a fost inaugurat în 2014, deci cu doi ani înainte de startul dezastruoasei perioade 2016 – 2020. Două rânduri mai jos este menționat Cinematograful Bela Lugosi, deschis și acesta în 2015, în stilul administrației Boldea, la un an de la tăierea pamblicii, în 2014. Deci, nici această realizare nu aparține ultimului mandat.

Cu scuzele de rigoare, am sărit enunțul numărul doi, Piața Agroalimentară Timișul, care, ce să vezi, a fost deschisă în 2014, deci până acum zero realizări pentru mandatul al treilea. Și lista ”cum să păcălim lugojenii să ne voteze” continuă cu săli de fitness în aer liber, din primul mandat, foișoare în cartiere din mandatul doi, modernizarea sistemul de alimentare cu apă și modernizarea canalizării, care nu este realizată nici până acum și altele.

Realitatea mandatului cu numărul trei este inaugurarea ștrandului, care este parțial funcțional, fără complexul de tobogane și terenurile de sport, plus refacerea parțială a Pieței Drăgan. În rest, un mare nimic!

Ce promite primarul Francisc Boldea și echipa social democrată? Bazinul acoperit, inaugurat deja de Boldea în 2016 (deci trebuia trecut la realizări), zone de agrement în Balta Lată, Ștrand, Parcul Enescu și fosta terasă Concordia (care există deja, dar au nevoie de modernizări), sediu nou pentru DASC la fosta cazarmă militară (care deja trebuia finalizat de doi ani), îmbunătățirea infrastructurii de sănătate (după ce a refuzat sistematic alocarea de fonduri pentru spital și a întârziat cât a putu de mult alocarea banilor de la Guvern).

Nimic despre rețeaua de apă, nefuncțională, nimic despre branșamente, nimic despre curățenie, nimic despre Stația de Epurare, nimic despre drumuri, iluminat public și altele.

În aceste condiții este clar că nu merită să vă irosiți votul pentru un mare nimic, iar apoi să aveți regrete legat de modul în care arată Lugojul.

Francisc Boldea și PSD Lugoj nu mai merită un mandat în fruntea orașului, iar votul trebuie să meargă spre alți candidați. Recomandabil ar fi către cei care au cu adevărat șanse să îl înlăture pe Boldea de la Primărie.

Articolul Un mare nimic! Programul electoral al primarului Boldea, mincinos la capitolul realizări și fără nimic notabil pentru viitorul mandat apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*