Un nou asasinat între interlopi. A fost împușcat în cap chiar de cel cu care lua masa

Liderul uneia dintre cele mai periculoase organizații criminale a fost împușcat mortal în cap, pe 19 august, în timp ce se afla într-un restaurant din Antalya. Este vorba despre Nadir Salifov, în vârstă de 47 de ani, liderul mafiei din Azerbaidjan, care însă își desfășura activitatea în principal în capitala Rusiei.

Bărbatul care l-a ucis a reușit să fugă de la locul crimei, însă a fost prins ulterior în trafic. Conform informațiilor din presa turcă, Salifov a fost victima unui clan rival, botezat ”Ștrumfii”. În 2017, 10 membri ai unei grupări mafiote din Turcia au fost arestați în timpul unei întâlniri în timpul căreia s-ar fi pus la cale asasinarea lui Salifov.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Îîn februarie anul acesta povestea s-a repetat, poliția din Turcia arestând 17 membri ai mafiei din Rusia care ar fi încercat să-l elimine pe Salifov. Se crede că gruparea cunoscută sub numele de Ștrumfii ar fi oferit recompense pentru asasinarea lui, după ce oamenii lui Salifov l-au ucis pe liderul Ștrumfilor, scrie Libertatea.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Salifov era recunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați gangsteri din Rusia, activitatea sa criminală datând încă din 1995, când, la vârsta de 22 de ani, a ajuns într-o închisoare din Baku, Azerbaidjan.

Sursa: antena3.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*