Un nou caz de COVID la UTA, echipa și antrenorii nu au mai avut contact cu persoana infectată de joi!

Și, totuși, UTA are un nou infectat cu noul coronavirus, însă nu e din cadrul staffului tehnic sau lotului de jucatori. Vorbim despre un fizioterapeut care nici măcar nu a făcut deplasarea cu echipa la Constanța și care nu apucase să aibă contact cu utistii reveniți cu punct din disputa cu Viitorul. Acesta s-a întâlnit ultima oară cu echipa la antrenamentul de joi, ultimul înaintea plecării spre Litoral. Persoana în cauză s-a testat și ea ieri dimineață, inițial testul a fost neconcludent, însă în această după amiază a venit confirmarea infectării. Fiziterapeutul se află in izolare încă de ieri.

Iată anunțul clubului UTA:

După testările de ieri, clubul UTA a comunicat următoarele:

„Ieri, clubul nostru a efectuat cea de-a zecea testare COVID. Toți jucătorii și staff-ul tehnic sunt negativi. Un membru al staff-ului medical auxiliar a avut rezultatul testului pozitiv și a intrat în izolare. Echipa își continuă programul normal, deoarece persoana respectivă nu a efectuat deplasarea cu echipa la Constanța și nu a intrat în contact cu jucătorii și staff-ul tehnic.  

Menționăm că jucătorii ale căror rezultate au ieșit pozitive la precedenta testare vor fi retestați în cursul zilei de mâine. Cei care vor fi negativi vor ieși din izolare și își vor relua activitatea alături de echipă.”

0
0

Articolul Un nou caz de COVID la UTA, echipa și antrenorii nu au mai avut contact cu persoana infectată de joi! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*