Un nou sediu pentru “buletine” în Baia Mare! Biroul va fi funcțional în noua locație de pe strada Tineretului nr.2A,  începând de joi, 24.09.2020!

Un nou sediu pentru “buletine” în Baia Mare! Biroul va fi funcțional în noua locație de pe strada Tineretului nr.2A,  începând de joi, 24.09.2020!

Zeci de ani serviciul care livra buletine cetățenilor  a funcționat într-un spațiu impropriu , dar acum acesta s-a mutat la casă nouă, pe strada Tineretului nr.2A din Baia Mare.Începând  de joi, 24.09.2020 , acesta va deveni funcțional, totodată va fi activat și serviciul online.

“Am inaugurat astăzi sediul nou pentru “buletine”!

Biroul de Evidență Informatizată a Persoanei Baia Mare vă așteaptă începând de joi în CONDIȚII DECENTE ȘI MODERNE

Pentru Municipiul Baia Mare și pentru Autoritatea Publica Locală cea mai mare rușine din perspectiva funcționării era acest Birou de Evidență Informatizată a Persoanei care se ocupă de gestionarea identității, respectiv de buletine. Zeci de ani, acest serviciu a funcționat într-un spațiu impropriu și cred că pentru cetățeni este un moment important, la fel și pentru noi, să spălăm această rușine, să le oferim niște condiții mult mai bune inclusiv pentru a aștepta, a depune/ridica documentele, dar și pentru colegii noștrii care lucrează aici.

Mă bucur că am putut să facem împreună cu cei care conduc această instituție a municipiului Baia Mare un pas important înspre cetățeni, înspre respectul față de cetățean. Începând de joi, de la ora 14:00, Biroul va fi funcțional în noua locație, pe strada Tineretului nr.2A, la câțiva pași de vechiul sediu. Le mulțumesc colegelor mele Dana Bolba și Anca Raț pentru faptul că au fost foarte hotărâte în a respecta condițiile legale, condițiile tehnice și condițiile pe care trebuie să le oferim cetățenilor în organizarea acestui spațiu. Tot de joi, venim în fața cetățenilor cu posibilitatea de a se programa online, asta urmând să eficientizeze activitatea biroului, dar și timpul petrecut aici de către băimăreni, mai mult, este și o măsură de preveni îmbolnăvirile cu noul coronavirus.

Tot de joi, remediem o altă rușine a municipiului Baia Mare, respectiv Direcția de Venituri care se mută din strada Crișan în noul sediu din clădirea Centrului de Afaceri Millenium, la intersecția străzilor 1 Mai cu Vasile Lucaciu și Piața Libertății. Reparând și această situație, cred că vom oferi cetățenilor, respectiv colegilor noștri, condiții mai bune, apropierea față de cetățean și relația dintre cetățean și Autoritatea locală va deveni mult mai eficientă și mult mai intensă.” a menționat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*