Un oficial al FRF a analizat situatia tinerilor fotbalisti: „Florin Tanase mai are nevoie de putina carnita”

Tinerii fotbalisti ai Romaniei au fost laudati in nenumarate randuri de oamenii implicati in fenomen, dar acestia sufera cand dau nas in nas cu adversarii mai puternici ai Europei.

Florin Bratu, selectionerul echipei nationale sub 18 ani, a explicat care este problema jucatorilor tineri si este de parere ca acestia ar trebui sa lucreze mai mult in sala pentru a acumula mai multe masa musculara.

”L-am vazut pe Tanase in meciul impotriva Olandei, pe Arena Nationala, si am observat ca a avut probleme in duelurile unu contra unu cu adversarul, din punct de vedere al fortei. Aici, la nivel international, sunt probleme. Dar, nu e vorba numai despre el. Si eu am avut probleme, si alti jucatori romani au probleme atunci cand dau peste adversari de top.

Cat despre perioada de acum, Tanase este intr-o revenire de forma, intr-o dispozitie buna, dar mai are nevoie de putina carnita, cum spunem noi. Florin Tanase este un fotbalist decisiv, un atacant cu executii de careu, un fotbalist pe care si l-ar dori orice echipa, dar trebuie sa mai lucreze”, a declarat Florin Bratu, potrivit Digi Sport.

The post Un oficial al FRF a analizat situatia tinerilor fotbalisti: „Florin Tanase mai are nevoie de putina carnita” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*