Un oficial al FRF si-a dat demisia in semn de protest, cu o luna inaintea alegerilor

Unul dintre candidatii la alegerile pentru sefia FRF si-a anuntat demisia cu doar o luna ramasa pana la numirea unui nou presedinte. Manager de dezvoltare in cadrul FRF, Marcel Puscas a anuntat ca demisioneaza in semn de protest la adresa lui Razvan Burleanu, care nu i-a aprobat cererea de suspendare pentru a putea merge in campania electorala.

Am depus o cerere de suspendare din functie incepand cu 1 martie si inca n-am primit raspuns. Asta este caracterul lor. Nu este nicio problema, imi dau demisia! Am vrut sa vad cat se poate intinde pelteaua si sa scot in evidenta ce fel de om este Burleanu„, a spus Puscas la Telekom Sport.

Puscas i-a propus lui Burleanu, in urma cu cateva saptamani, sa se suspende si el din functie de la 1 martie pentru a avea parte de o campanie electorala cinstita, dar seful FRF nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

Fostul presedinte al Stelei a mai spus ca se va retrage definitiv din fotbal in cazul in care va pierde alegerile.

El s-a intors in fotbal in 2014, cand a candidat pentru functia de presedinte al FRF, dar apoi s-a retras si l-a sprijinit pe Burleanu. In schimbul sprijinului, el a primit o functie in cadrul FRF, insa apoi a fost dat la o parte de Burleanu pentru ca a dezaprobat anumite decizii, printre care si numirea lui Christoph Daum in functia de selectioner.

Marcel Puscas si-a lansat programul cu care va candida la alegerile de pe 18 aprilie. Programul se numeste ”Fotbal 3 D – Descentralizare, Democratizare, Dezvoltare” si contine 42 de pagini, in format pdf.

The post Un oficial al FRF si-a dat demisia in semn de protest, cu o luna inaintea alegerilor appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*