Un polițist local și soția sa, cu COVID 19, la Buziaș! Sediul Poliției Locale a fost închis

Alertă de virus COVID-19 în rândul polițiștilor locali și naționali din Buziaș, după ce un om al legii a fost testat pozitiv pentru virus.

Potrivit primarului Buziașului, Sorin Munteanu, soția polițiștului local ar fi fost cea care s-a îmbolnăvit prima, încă de pe data de 20 martie, când prezenta simptome de gripă. Femeia a fost tratată inițial acasă, însă pe data de 27 martie, aceasta a fost testată pozitiv. După o zi a venit și testul pentru soțul acesteia, iar rezultatul a fost și în acest caz pozitiv.

Până când soția sa a fost confirmată pozitiv, polițiștul local a fost la serviciu și a participat la diverse acțiuni alături de colegii săi, dar și cu cei de la Poliția Națională.

Bărbatul a intrat în contact cu șapte polițiști locali și trei angajați din Buziaș, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.
Polițistul local, a cărui soție este pozitivă de COVID-19, nu prezintă simptome. El a fost internat în stare bună la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara. În autoizolare au intrat și cei 10 polițiști cu care a interacționat.

În acest moment, sediul Poliției Locale din Buziaș este închis și se așteaptă ca cei de la Direcția de Sănătate Publică să vină să dezinfecteze clădirea.

La Făget, celălalt oraș din estul județului Timiș, situația este sub control, astfel că numărul celor aflați în izolare la domiciliu se menține la 19.

În ultimele două zile, de cele două săptămâni în casă, au scăpat 9 persoane, însă au intrat tot atâtea. La Făget, până în prezent nu s-a consemnat nici un caz de infectare cu COVID-19.

Articolul Un polițist local și soția sa, cu COVID 19, la Buziaș! Sediul Poliției Locale a fost închis apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*