Un prahovean, ales membru în Biroul Federal al forului naţional de rugby

La Neptun, la Teatrul de vară, în aer liber, respectând toate măsurile sanitare în vigoare, au avut loc cea de-a treia Conferință Națională de rugby și Adunarea Generală Ordinară și de Alegeri Parțiale a Federației Române de Rugby (FRR).
În cadrul Adunării Generale Ordinare și de Alegeri Parțiale, în care a fost ales ca vicepreședinte al FRR Bogdan Marinescu, au fost aleși prin vot și doi noi membri ai Biroului Federal, Emilia Vizitiu și prahoveanul Lucian Mircescu, cu 66 de voturi „pentru”.
Lucian Mircescu este membru fondator al Clubului Sportiv Aurora Băicoi, fost atașat al Reprezentanței permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, la Bruxelles, precum și fost subsecretar de stat al Ministerului Tineretului și Sportului.
„Nevoile rugby-ului sunt multe și mandatele nu țin o veșnicie, dar îmi doresc să contribui în special la creșterea sectorului amator (inclusiv copii și juniori) și la a demonstra că rugby-ul se poate să se implice cu mai mult aplomb în acțiuni socio-educaționale (mai ales că resurse există pentru asta). Practic, mi-ar plăcea să se vadă cum clubul de rugby nu există de dragul rugby-ului, ci este acolo pentru comunitatea pe care o reprezintă”, a precizat Lucian Mircescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*