Un român a postat o poză pe Facebook, dar s-a ales cu dosar penal! Ce greșeală l-a costat scump

Un fost poliţist a vrut să niște glume pe Facebook, doar că în scurt timp s-a trezit că este cercetat! A primit dosar penal, deși a încercat să explice că pozele publicate au fost strict cu scopul de-a stârni amuzamentul.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Practic, bărbatul din Finta s-a pozat cu două arme de asalt în mâini şi a postat apoi imaginile pe Facebook. Alături de un mesaj îndreptat împotriva adversarilor săi politici. Chiar dacă a şters ulterior postarea, consilierul este cercetat penal pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi pentru instigare publică.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

După comportamentul pe care bărbatul l-a avut în mediul online poliţiştii au început verificările. Iar primul lucru pe care l-au descoperit anchetatorii de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase a fost că armele erau de decor, din fier, fără niciun mecanism periculos.

GREȘEALA CE L-A COSTAT SCUMP

Cu toate acestea, fostul poliţist, acum consilier local, este cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi instigare publică. Cazul a ajuns în atenţia unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Bărbatul a fost deja audiat, iar magistraţii urmează să decidă cum va fi sancţionat.

Sursa: a1.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*