Un singur club se poate numi „Universitatea Craiova”! Decizia definitiva a justitiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ca nefondat recursul lui Adrian Mititelu in procesul vizand marca „Universitatea Craiova”. Astfel, ultima instanta a decis ca unica entitate care poate purta numele Universitatea Craiova este Clubul Sportiv de drept public Universitatea Craiova, care detine in asociere echipa care activeaza in Liga I.

Respinge ca nefondat recursul declarat de intervenientii in nume propriu Mititelu Gigi Adrian, Mititelu Liana Gabriela si U Craiova S.A. impotriva deciziei nr. 441A din 08 iunie 2016 a Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a IV-a civila. Irevocabila” este decizia publicata vineri seara.

Ce se precizeaza, printre altele, in decizia mentinuta de ultima instanta:

„Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948”

„Fotbal Club U Craiova SA si intervenientii Mititelu nu pot invoca cum ca ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova infiintat in 1948”

„Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova si nici drepturi asupa insemnelor si culorilor Clubului”

„Fotbal Club U Craiova SA este cea care a inregistrat cu rea credinta marca Universitatea Craiova, cesionata ulterior intervenientilor Mititelu, care au inregistrat cu rea credinta marca FC Universitatea Craiova, fiind indeplinite conditiile pentru anularea acestora. Interveniencii cunosteau faptul ca denumirea Universitatea Craiova nu le apartine si nu sunt continuatorii Clubului Sportiv si nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsa din Clubul Sportiv”

The post Un singur club se poate numi „Universitatea Craiova”! Decizia definitiva a justitiei appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*