Un strigăt de ajutor, o cerere pentru viață! Șansa unui lugojean de a trăi depinde de mărinimia semenilor săi

Nedreptatea îmbracă deseori cele mai crude forme, iar despre acceptarea situației nici nu poate fi vorba, nu atunci când viața unui tânăr se presupune că abia acum ar trebui să înceapă cu adevărat.
Pentru lugojeanul Nicolae Baciu, în vârstă de 26 de ani, cruzimea unei existențe și așa efemere l-a lovit cu o tumoră mediastinală în stare avansată.

Conform buletinului de interpretare a tomografiei computerizate, aceasta are efect compresiv, împingând cordul, traheea și ramurile bronhice spre posterior, cu pericardită secundară  cu grosimea max alamei de lichid de aproximativ 22 mm.

Pentru a începe tratamentul trebuie să meargă de urgență la Viena, însă costurile se ridică  aproximativ 15.000 euro, suma pe care nu o poate suporta.

”Fac apel la toți cei care m-ar putea ajuta cu orice sumă. Un ajutor cât de mic din partea dumneavoastră îmi poate salva viața pentru a putea să îmi cresc copilașul alături de soția mea”, spune Nicolae Baciu, în pledoaria sa pentru viață.

Cei care pot oferi ajutor care i-ar putea salva viața o pot face în contul lui Nicolae Baciu, IBAN: RO28RZBR0000060016852669, sau în contul RO21BTRLRONCRT0P90058901, de la banca Raiffeisen Bank, valută în lei.

Articolul Un strigăt de ajutor, o cerere pentru viață! Șansa unui lugojean de a trăi depinde de mărinimia semenilor săi apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*