Una dintre echipele din Liga 2 a anuntat FRF ca se retrage din campionat! Schimbarile din clasament. FOTO

Olimpia Satu Mare este prima echipa din actualul sezon al Ligii 2, editia 2017-2018, care se retrage din competitie! Penalizata pana acum cu 42 de puncte din cauza litigiilor cu fostii jucatori si ajunsa la -19 puncte in clasament, conducerea echipei  a anuntat, luni, 29 ianuarie, Departamentul Competitii al forului condus de Razvan Burleanu decizia sa, informeaza Liga2.prosport.ro. Alaturi de echipa din Liga 2 vor fi retrase si echipele de juniori Under 19, respectiv Under 17 din competitiile organizate de FRF.


Iata continutul adresei presedintelui Consiliului Director al Olimpiei, Istvan Merkli, catre FRF:

Catre Federatia Romana de Fotbal, Departamentul Competitii.

Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010 Satu Mare, avand cod fiscal 27786261, cu sediul in Satu Mare, Piata 25 Octombrie nr. 1, reprezentata prin Merkli Istvan, in calitate de presedinte C.D., prin prezenta va aducem la cunostinta ca din cauza faptului ca membrii fondatori si asociati refuza sa finanteze clubul, clubul nu mai poate continua activitatea.

Astfel, prin prezenta va anuntam ca echipa de seniori se retrage din Campionatul National Liga 2, editia 2017-2018.

De asemenea, echipele de juniori U19 si U17 se retrag din competitiile organizate de FRF la care participa.

Regretam ca s-a ajuns la aceasta situatie.

Va multumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului si va dorim mult succes!

Satu Mare, 29.01.2018„.

Datoriile Olimpiei sunt de aproximativ 500 de mii de euro.

CLASAMENTUL

In urma retragerii Olimpiei, cele doua rezultate inregistrate pe teren in retur se vor schimba in victorii la „masa verde” pentru adversare.

Metaloglobus va fi marea castigatoare, dupa ce pierduse la Satu Mare cu 0-2. Bucurestenii vor castiga acum cu 3-0 si vor lua trei puncte. Academica Clinceni, care castigase cu 4-1 meciul cu Olimpia, va suferi modificari doar la golaveraj, urmand a avea un gol mai putin marcat si unul mai putin primit.

In rest, meciurile pe care Olimpia le mai avea de jucat pana la finalul sezonului vor fi castigate cu 3-0 de adversare. Rezultatele obtinute de satmareni in tur vor ramane aceleasi.

Cu aceste datorii si cu urmatoarele depunctari, mai mult ca sigur, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare va fi lasata sa moara, iar in locul actualului club municipalitatea va crea o noua echipa. Primii pasi au fost facuti deja, iar in sedinta de joi, 25 ianuarie, a Consiliului Local, s-a aprobat ca CSM Olimpia Satu Mare sa aiba mai multe sectii active, printre care si fotbal, a scris Informatia zilei.

The post Una dintre echipele din Liga 2 a anuntat FRF ca se retrage din campionat! Schimbarile din clasament. FOTO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*