Unde dai și unde crapă!? Oltenii sunt cei care se consideră dezavantajați de arbitri, iar Cîrțu e sigur: „Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty”

Prestația arbitrului Viorel Cojocaru a nemulțumit ambele tabere, în UTA – Universitatea Craiova 1-0. Dacă arădenii au reclamat cele 7 minute de prelungire ce s-au făcut…9, plus câteva faulturi neprimite în jumătatea de teren adversă, totul culminând cu faza la care David Miculescu a ieșit pe targă după duelul cu Vlădoiu, oltenii consideră că Roger și Batha ar fi trebuit eliminați, căci i-ar fi lovit cu cotul pe Bancu și Nistor.

Cel mai vocal în acest sens a fost Sorin Cîrțu, președintele trupei din Bănie, care a mai văzut și un penalty, cel mai probabil la faza la care Bairam s-a prăbușit în careu după contra lui Benga. „E un meci pe care nu trebuia să-l pierdem! A fost o primă repriză foarte bună făcută de noi, dar ni s-a răspuns cu multe durități și am fost tăiați de prestația lui Cojocaru, care a fost apăsat de presiunea fanilor. Au fost foarte multe durități, o prestație jenantă a arbitrilor. Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty. Dacă nu vezi o asemenea intenție… rușinos! A fost o manieră șmecherească. Puteam să obținem cele trei puncte, dar trebuia să fim și lăsați. N-a fost agresivitate, ci duritate. Prin anii ’70-80 ne tăiau tot timpul, joacă la fel și acum”, a spus Sorin Cîrțu, la Digi Sport.

Și Bancu a vorbit despre duelul aerian cu Roger jr. „Mi-a dat dintele jos, trebuie să merg să-mi repar dintele, nici nu pot să vorbesc corect. Cu cotul m-a lovit, cu ce să mă lovească? Doar nu cu piciorul. Se vede foarte clar. Și sus și jos. Am dinții făcuți praf. Și arbitrul spune că nu e nimic, că e barieră pusă, că protejează mingea”, a declarat și fundașul stânga al craiovenilor după meci.

0
0

Articolul Unde dai și unde crapă!? Oltenii sunt cei care se consideră dezavantajați de arbitri, iar Cîrțu e sigur: „Ar fi trebuit două cartonașe roșii, plus un penalty” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*