Unde joaca fiul antrenorului secund de la Kayserispor: „Avem o echipa buna si am incredere foarte mare ca vom face un retur frumos”

Alexandru Margarit, fiul antrenorului secund al lui Marius Sumudica la Kayserispor, Gabi Margarit, a parasit-o pe SC Popesti-Leordeni in aceasta iarna, dar nu a dus lipsa de oferte.

Mijlocasul in varsta de 24 de ani si-a gasit un alt angajament, tot in Ilfov, la CS Tunari, echipa la care va activa in acest retur de campionat al Ligii a III-a.

Intrebat de ce a ales sa mearga la Tunari, Alex Margarit a raspuns simplu: „O propozitie nu se incepe cu „pentru ca”, dar voi face o exceptie. Pentru ca, Tunari. Pentru ca aici am fost dorit de la bun inceput. Pentru ca este un grup frumos. Pentru ca vreau sa ma bucur de fotbal in continuare si pentru ca sunt motivat.”

Fotbalistul va juca tot in Seria a III-a a Ligii a III-a, dar de aceasta data impotriva Popestiului. „Marga” a marturisit ca nu se gandeste inca la partida contra fostilor sai coechipieri: „Mai este mult pana la meciul cu fosta mea echipa, pana atunci avem de strabatut Muntenia in lung si in lat. Vom vedea la momentul respectiv cat de motivat voi fi.”

Alex Margarit a luat cu brio disertatia in domeniul turismului, dar se declara motivat sa isi continue cariera in fotbal, chiar la CS Tunari: „Ma astept ca in acest retur de campionat sa avem o atitudine pozitiva la fiecare meci, sa dam totul si atunci ne vom bucura de multe ori. Avem o echipa buna si am incredere foarte mare ca vom face un retur frumos.”

Sursa: Ilfov Sport

The post Unde joaca fiul antrenorului secund de la Kayserispor: „Avem o echipa buna si am incredere foarte mare ca vom face un retur frumos” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*