Unică în țară! Primăria Curtea are în frunte doi frați, care ocupă funcțiile de primar și viceprimar

Administrația locală din comuna Curtea este unică în România, având la șefia executivului doi frați.
Primar este Ovidiu Marinel Crăciunescu (foto dreapta) și este printre cei mai tineri edili locali din țară, având vârsta de 34 ani. Acesta a fost ales pe listele nou înființatului Partid Republican la alegerile locale din 27 septembrie și este unul dintre cei doi șefi de administrație pe care formațiunea îi are în Timiș, celălalt fiind la Cenei.

De luni, 25 ianuarie, edilul va face echipă în fruntea Primăriei cu fratele său, Adrian Paul Crăciunescu (foto stânga), în vârstă de 38 de ani.

La alegerile locale de anul trecut acesta a obținut un mandat de consilier pe listele partidului ProRomânia, iar în ședința din data de 18 ianuarie a primit voturile majorității consilierilor, pentru a fi viceprimar.

Adrian Paul Crăciunescu a mai deținut acest post în perioada 2016-2019 și conform acestuia, funcția este incompatibilă, el fiind ales de membri Consiliului Local și nu are statut de funcționar public.

Articolul Unică în țară! Primăria Curtea are în frunte doi frați, care ocupă funcțiile de primar și viceprimar apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*