Unirea 1 – Unirea 0. Sânnicolau Mare, 4 bare în repriza I și un gol din penalty cu Tomnatic: ”Vom face memoriu!”

CS Unirea Sânnicolau Mare a câștigat astăzi și pentru a șasea oară la zero în turul Diviziei D Timiș dar în premieră în runde consecutive fără a primi gol, provocându-i Unirii Tomnatic cea de-a doua înfrângere succesivă cu 1-0, după ce nou-promovata înscria negreșit etapă de etapă până acum două săptămâni.

Unirea Sânnicolau Mare – Unirea Tomnatic 1-0 (1-0)

Unicul gol al meciului jucat de la ora 15 pe arena ”Gheorghe Biaș” în ziua inaugurală a etapei a XIII-a în liga a patra timișeană a fost marcat de Dragan Bataneaţ, care a transformat la mijlocul primei reprize o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Cătălin Botaş pentru un henţ comis în careu de Hoţa.

Chiar dacă jocul a fost dominat clar de gazde, care în repriza I au țintit de două ori stâlpul porţii şi de încă două ori transversala, prin Galea, Grigore, Blaga şi Crişan, sânmiclăușenii au tremurat în cele din urmă pentru triumful la limită, suficient însă pentru a se desprinde la 7 puncte de învinșii lor în disputa din prima jumătate a ierarhiei (clasamentul actualizat și programul etapelor a 13-a și a 14-a, pe coloana datelor tehnice). 

În minutul 75, oaspeţii au solicitat cu insistență o lovitură de la 11 metri, neacordată pentru un fault asupra lui Vlăduţi, fază contestată îndelung de nou-promovați.

Iar la final, când echipele au intrat în tunel, jucătorul vizitatorilor, David Taciuc, a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului, cel sancționat fiind înştiinţat de colegii săi că a fost eliminat. ”Probabil a fost o confuzie din partea arbitrului” ne-a spus David Taciuc, explicând că ”eu nu am spus nimic, am trecut să intru la cabină şi m-a luat probabil pe mine în vizor”.

Flavius Sitaru (preşedintele clubului Unirea Sânnicolau Mare): ”A fost o primă repriză foarte bună reuşită de băieţii noştri, în care au nimerit de două ori stâlpul porţii şi de încă două ori au nimerit transversala. În repriza a doua am ţinut de rezultat, lucru pe care l-au reuşit, cu toate că prin minutul 78 oaspeţii au avut o primă mare ocazie şi puteau să ne egaleze. Era total contrariu celor întâmplate pe teren, chiar ar fi fost un rezultat injust. Doresc să felicit întreg staff-ul tehnic pentru victoria obţinută!”

Vasile Taciuc (preşedintele clubului Tomnatic): ”La început am rămas surprins când un grup de spectatori, timp de cinci minute, l-au înjurat ca la uşa cortului pe arbitrul Cătălin Botaş, amintindu-i ce ne-ai făcut la Maşloc. Sunt total nemulţumit de arbitrajul de astăzi, vom face un memoriu către AJFT, chiar aşa ceva nu se poate, ce ni s-a întâmplat astăzi! Nu contest victoria celor de la Unirea Sânnicolau Mare, au fost mai buni, au avut şi patru bare, dar şi noi am avut un 11 metri clar la Hoţa, care a primit un cot în plină faţă și s-a ales cu buza spartă şi umflată fără ca arbitrul să ia vreo sancţiune împotriva fundaşului central, căpitanul de echipă”.

Unirea Sânnicolau Mare: Timiş – Uzun, Crişan, Bizău, Blaga, Galea, Şimon, Cărpinişan, Bataneaţ, Florescu, Grigore.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Boangheş, Manoliu, Costea şi Cozma.

Tomnatic: Ciocani – Ardelean, Hoţa, Olar, Antemie, Şuşman, Timofte, Oros, Vlad, Sîrbu, Vlăduţi.

Antrenor Matefi Istvan.

Au mai jucat: Moricz, Postolache şi Taciuc.

Arbitri: Cătălin Botaş – Laurenţiu Marian şi Mădălin Bulgăraşu. Observatori: Iulian Spătaru şi Ionel Bolog.

The post Unirea 1 – Unirea 0. Sânnicolau Mare, 4 bare în repriza I și un gol din penalty cu Tomnatic: ”Vom face memoriu!” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*