Unirea – ACS Poli deschide vineri la Sânnicolau Mare aniversarea a 60 de ani ai clubului. Duminică, 3 jocuri de old-boys

Reușita sărbătoririi prin partide internaționale a 60 de ani de handbal ai grupării de pe Aranca, eveniment derulat la orele verii la Sânnicolau Mare, își așteaptă bisul la sfârșitul acestei săptămâni, într-o trecere de pe semicercul sălii ”Ioan Morar” pe dreptunghiul verde al stadionului local ”Gheorghe Biaș”, și de la sportul cu mingea mică la fotbal.

Este așadar rândul fotbalului să intre în scenă la momentul aniversar a șase decenii de activitate ai grupării din cel mai vestic oraș al României, eveniment organizat de CS Unirea Sânnicolau Mare cu uvertura vineri după-amiază și continuarea duminică.

Vineri de la ora 16, momentul aniversar va fi punctat printr-un joc între divizionara D locală CS Unirea, actualmente cu 4 victorii și două remize în primele 9 apariții din noul campionat, și ACS Poli, prim-divizionara în pauză competițională între turul și returul sezonului regular, pauză dată și de ”dubla” României la încheierea preliminariilor C.M. 2018, joi cu Kazakhstan la  Ploiești și duminică în Danemarca.

Duminică vor renaște amintiri de peste ani, momentul aniversar implicând foști componenți din mai multe generații ale garniturilor grupărilor locale Unirea și Voința, care vor păși din nou pe gazonul verde în compania unor foști parteneri de întrecere din fotbalul timișean.

Astfel, primul meci de old boys îi va opune pe ex-jucătorii Voinței Sânnicolau Mare din anii 70 și 80 vizitatorilor omologi de la Unirea Tomnatic, o revelație la vremea respectivă în fotbalul divizionar românesc.

În continuare, Unirea anilor 70-80 se va delecta în compania alb-violeților lui Poli din aceleași decenii, ofertă aleasă pentru amatorii de fotbal din Sânnicolau Mare și din zonă prin prisma numelor ce vor garnisi formațiilor. Iar totul va culmina cu o partidă a jucătorilor Unirii din anii 90 cu ”violeți” timișoreni din anii 90, la fel, cu nume aparte în componență.

Totul va fi frumos completat cu o festivitate aniversară pe măsură iar spectatorii vor fi întâmpinați la arenă și cu o revistă ilustrată îngemănând repere din istoria peste ani a fotbalului sânmiclăușan, fără a omite momentul promovării în Divizia B, cel al promovării răpite la finele deceniului opt, prezentarea formațiilor centrului de copii și juniori al Unirii dar și performanța titlului național juvenil la categoria B1 la Buftea, semnată anul trecut.

Iar tot duminică, dar pe puncte, în campionatul ligii a patra timișene, CS Unirea va căuta să se ridice la înălțimea momentului aniversar al clubului cu ocazia deplasării de la ora 11 la Gătaia, în vederea meciului din etapa a X-a, amânat cu o zi, de sâmbătă, demers pe marginea căruia clubul din Sânnicolau Mare mulțumește gazdelor de la CS Progresul ”pentru înțelegere și sprijin”, elevii lui Nae Căprărescu având astfel ocazia să se alinieze și vineri, în meciul parte a evenimentului-sărbătoare contra prim-divizionarei ACS Poli, dar și în întâlnirea oficială din ”D” Timiș.

The post Unirea – ACS Poli deschide vineri la Sânnicolau Mare aniversarea a 60 de ani ai clubului. Duminică, 3 jocuri de old-boys appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*