Unirea, al 4-lea succes la rând, dedicat antrenorului Nicolae Căprărescu la împlinirea a 50 de ani

CS Unirea și-a continuat astăzi șirul victoriilor în cea mai bună serie a sa din actualul tur al Diviziei D Timiș prin a se impune a doua oară consecutiv cu 1-0 la Sânnicolau Mare, în continuarea rundei a XV-a din liga a patra județeană.

Era vorba conform programării inițiale a acestei antepenultime etape de două jocuri vineri de la ora 14 în vestul județului Timiș, însă cel de la Dudeștii Vechi a fost în cele din urmă lăsat pe mâine de la ora 11, așa încât totul s-a rezumat astăzi la întâlnirea de pe arena ”Gheorghe Biaș”, tranșată printr-un unic gol marcat spre mijlocul reprizei secunde de golgheterul gazdelor favorite prin prisma poziției mult mai bune în clasament.

CS Unirea Sânnicolau Mare – Progresul 1906 Ciacova 1-0 (0-0): Valentin Grigore 64.

Nicolae Căprărescu

CS Unirea a semnat astfel a patra victorie succesivă, dintre care 3 fără gol primit, cea de astăzi fiind mai specială, cu dedicație antrenorului principal Nicolae Căprărescu, la aniversarea zilei de naștere, tehnicianul împlinind 50 de ani. Gazdele au și urcat temporar pe podium, egalând la puncte nou-promovata ASO Deta, față de care dețin un golaveraj puțin mai bun.

Antepenultimii clasați în coborâre ieri în urma victoriei ”satelitului” lui CSM Lugoj au fost depășiți astăzi după un corner executat de Bataneaț și reluat de Manoliu cu capul în stâlpul din stânga, balonul ricoșat în careu fiind trimis sec cu latul în plasă de golgheterul Grigore. Progresul, care a convocat în această deplasare 13 componenți, a ajuns la cea de-a patra înfrângere la rând în ”D”, cea mai neagră serie a celor din Ciacova în acest tur.

*

Nicolae Căprărescu a apelat la Timiș – Uzun, Crișan, Bizău, Costea, Galea, Cărpinișan, Șimon, Bataneaț, Florescu, Grigore.

Au mai jucat la gazdele învingătoare și Manoliu, Dima, Pînzaru și Kozma.

Rezerve: Sitaru – Stoianov.

Progresul Ciacova (antrenor Vasile Mureșan): Boboiciov – Gîtin, Semeniuc, Ioan, Ciurariu, Ghinea, Iordache, Lazea, Briceag, Ion, Țiereanu.

A mai jucat: Sajtos.

Rezervă: Eascurschi.

Arbitri: Florin Brădău – Patrick Sandu și Daniel Pașca. Observatori: Mirel Bobu și Florian Mierea.

Clasamentul actualizat, programul etapelor în curs și viitoare, pe coloana datelor tehnice.

The post Unirea, al 4-lea succes la rând, dedicat antrenorului Nicolae Căprărescu la împlinirea a 50 de ani appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*