Unirea Dej a încheiat cu un eşec sezonul şi, teoretic, a retrogradat în Liga a IV-a. Practic, însă…

Unirea Dej a încheiat unul dintre cele mai proaste sezoane din ultimii ani în Liga a III-a.

Dejenii au pierdut, 1-2 cu Performanţa Ighiu, meciul disputat ieri pe teren propriu şi au intrat în vacanţă, pentru că în ultima etapă vor sta.

Unirea a început mai bine ieri şi a deschis scorul prin Boje, dar Tineiu a egalat rapid, iar Circov a fructificat una dintre ocaziile avute de ighieni în partea secundă şi a stabilit scorul final.

A fost a 21-a înfrângere din 28 de meciuri disputate în acest sezon, doar cinci victorii şi două egaluri bifând Unirea într-un campionat în care doi oameni de afaceri italieni au preluat echipa în iarnă. Acest lucru nu s-a văzut în clasament, acolo unde formaţia dejeană se află pe locul 13, care duce, potrivit regulamentului, direct în Liga a IV-a.

Ba mai mult, dejenii pot încheia chiar pe 14, în cazul unei victorii a lui CS Iernut cu Mediaş 2 săptămâna viitoare, dar e puţin probabil ca Unirea să joace sezonul viitor în “D”. Ca în fiecare an, FRF va avea probleme cu echipele care nu-şi permit să continue în Liga a III-a, astfel că va da curs cererilor formaţiilor retrogradate, iar Unirea Dej va fi, foarte probabil, una dintre “norocoase”.

Unirea Dej

Au mai intrat: Papp, Itu, Sabo, Ferhaoui. Antrenor: Mircea Bolba

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*