Unirea Dej a pierdut un meci nebun la Odorhei. Clujenii au condus de două ori, dar au luat gol în prelungiri, cu un om în minus

foto: Székelyudvarhelyi FC/facebook

Unirea Dej a început cu stângul returul seriei a cincea din Liga a III-a.

Trupa lui Gheorghe Barbu a pierdut cu 2-3 meciul din deplasare cu AFC Odorheiu Secuiesc, deşi a condus de două ori.

Partida a început, practic, de la 0-1. Rareş Pintea a marcat din penalty chiar în primul minut al meciului, dar Odorhei a egalat după mai puţin de un sfert de oră, prin Mintaş. Cu acest scor s-a intrat la vestiare, iar nebunia s-a instalat în ultima jumătate de oră.

Florin Blaj şi-a adus echipa din nou în avantaj, dar dejenii s-au bucurat numai 5 minute, pentru că Romaric Logon a egalat din nou pentru Odorhei. Pe finalul meciului, dejenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Andrei Pop. Atacantul Unirii a cerut o lovitură de la 11 metri dar a primit galben pentru simulare, însă chiar şi aşa dejenii puteau da lovitura la următoarea fază.

Romaric Logon, jucătorul venit la Odorhei cu o săptămână înaintea reluării campionatului, avea să fie eroul gazdelor şi să aducă o victorie mare, marcând în minutul 90+2. S-a terminat 3-2 pentru Odorhei, care a egalat-o la puncte pe Unirea Dej în clasament, clujenii rămânând pe 13 datorită unui golaveraj mai bun.

Unirea Dej

Au mai intrat: Farcaş, Cătinean. Antrenor: Gheorghe Barbu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*