Unirea Dej, egal surpriză cu CFR Cluj 2. Cătălin Itu a jucat împotriva fostei sale echipe. Declaraţii din cele două tabere

foto: dej24.ro

Unirea Dej şi CFR Cluj 2 au terminat la egalitate, 0-0, meciul direct din etapa a treia a seriei a cincea din Liga a III-a.

Rezultatul este o surpriză făcută de dejeni, având în vedere starea complet diferită din lotul celor două formaţii, CFR-iştii nereuşind să găsească drumul spre gol în cele 90 de minute.

Giurgean, Adrian Pop şi Alex Petruş au ratat cele mai mari ocazii la poarta lui Ignat, de partea cealaltă doar Moldovan dând ceva emoţii apărării feroviare.

CFR 2 a terminat, astfel, primul meci fără gol marcat în acest start de campionat, în timp ce egalul îi ajută foarte mult pe dejeni în special la moral. De menţionat că, în repriza secundă, a intrat la CFR 2 şi Cătălin Itu, fiul fostului finanţator al Unirii, Mircea Itu.

„Un meci important pentru moralul jucătorilor, un joc tactic aproape perfect, nu le-am oferit adversarilor spații de construcție in jumătatea noastră, cunoaștem echipa clujeană şi am știut ca are jucători rapizi. Per ansamblu, echipa noastră s-a achitat bine de sarcinile de joc cerute de antrenor, suntem încă o echipa în formare, suntem de cinci săptămâni împreună şi de-abia peste două săptămâni putem spune ca suntem la turație maximă”, a spus antrenorul secund al dejenilor, Flavius Băeşiu.

„Am dominat jocul, dar lipsa de concentrare şi de experienţă au făcut să nu marcăm. Ne creăm ocazii, dar nu reuşim să marcăm. Am întâlnit o echipă a Dejului care a încercat, dar nu a prea reuşit nimic. Noi am obţinut un punct până la urmă, ei au pierdut două, a fost un meci în deplasare. Terenul a fost dezastru, cu iarba care aproape că ajungea la gleznă, dar nu sunt supărat deloc după acest 0-0, băieţii au încercat. Mai supărat am fost după meciul de acasă, cu Baia Mare”, ne-a spus, de cealaltă parte, antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan.

Unirea Dej

Au mai intrat: Preda, Sătmar, Sabo, Iepan. Antrenor: Mircea Bolba

CFR Cluj 2

Au mai intrat: Cazan, Ispas, Şter, Itu C. Antrenor: Alin Minteuan

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*