Unirea Dej, eşec dureros la Recea. Dejenii au avut ocazii şi au acuzat un penalty neacordat

foto: dej24.ro

Unirea Dej a pierdut, 1-4, meciul de pe terenul liderului ACS Comuna Recea, care a contat pentru ultima etapă a turului Ligii a III-a.

Formaţia lui Ionuţ Bal a fost în multe momente egala maramureşenilor, care s-au desprins prin două goluri marcate în ultimele 15 minute.

Chinde a deschis scorul pentru gazde în minutul 10, după care Unirea a avut două şanse mari să egaleze, la una dintre ele Florin Blaj lovind bara. Până la urmă s-a făcut 1-1, atunci când Zaharia a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Bota. La o neatenţie în defensivă, Comuna Recea a reuşit să treacă iar în avantaj chiar înainte de pauză, după golul lui Oltean.

Dorin Farcaş a avut două intervenţii perfecte după pauză, iar în minutul 70 s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului. Blaj a căzut în careu, dejenii au cerut insistent penalty, dar arbitrul Adina Pop i-a acordat „galben” pentru simulare mijlocaşului unirist. Unirea a căzut după această fază, iar Recea a dominat finalul de meci.

Chinde şi Paşca l-au învins pe Farcaş şi au stabilit scorul final, 4-1 pentru Comuna Recea, care termină anul pe primul loc. Dejenii, în schimb, petrec iarna pe 11, imediat sub Sănătatea Cluj, dar peste CFR Cluj 2.

Unirea Dej

Au mai intrat: Blaj Al, Peter, Sătmar, Benko. Antrenor: Ionuţ Bal

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*