Unirea Dobroești a sărit în Campionatul Ilfovului, direct în Liga a IV-a!

Echipa de fotbal seniori a Unirii Dobroești, care a activat, în primul sezon, în Campionatul Municipiului București, a schimbat direcția, în acest an, preferând competiția la nivelul Județului Ilfov. ”Vreau să cred că ne va fi mai bine aici, la nivel organizatoric, iar faptul că am avansat în Liga aIV-a a contat pentru noi”, ne spunea președintele Unirii, Ioan profir.

Și startul în campionat se dă sâmbătă, de la ora 20:00, când ilfovenii din Dobroești îi vor avea ca oaspeți pe fotbaliștii de la ACS Berceni. Meciul se va desfășura pe terenul din Complexul Sportiv Ion Țiriac, de lângă Cora Pantelimon.

”Am avut toți fotbaliștii în cantonament, în această vară, iar acum vreau să văd roadele. Recunosc că sportivii Unirii, de la mic la mare, au răspuns bine eforturilor de pe coasta muntelui și mă bucur că nu sunt accidentări, toată lumea are un tonus bun. Și în acest an vom înscrie șase echipe în campionate, pentru că avem un număr mare de sportivi, iar porțile clubului sunt deschise în permanență. Vom avea o echipă la Grupa 2003, antrenor Nicușor Glonț, una la 2006, pe care o voi pregăti eu, una la 2008, a tehnicianului Mao Rădulescu, și alte două formații de copii, născuți 2009, aflate sub comanda lui Petre Drăghici. Îi urmăresc pe toți, pentru că vreau să văd cum se angajează la efort, ce efect a avut cantonamentul asupra lor. Nu mai suntem începători, deja avem un pic de experiență, de-acum Unirea trebuie să pună probleme oricărui adversar și la orice nivel de vârstă”, completa președintele Ioan Profir.

Ionel Pană

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*