Unirea nu mai bate acasă și pace: 1-1 (1-1) cu Voința Mașloc

A înscris în sfârșit primul gol pe teren propriu în retur și n-a mai pierdut, dar CS Unirea Sânnicolau Mare tot n-a spart gheața acasă în sezonul de primăvară al ligii a patra timișene, nici la cea de-a treia încercare. După un sfârșit de săptămână pe margine, etapa a 20-a fiind amânată din cauza căderilor de zăpadă, Divizia D s-a reluat în această după-amiază cu uvertura rundei a 21-a, remizată: CS Unirea Sânnicolau Mare – Voinţa Maşloc 1-1 (1-1).

După două înfrângeri pe arena ”Gheorghe Biaș” la începutul returului în ”D”, 0-3 cu nou-promovata AS FC Bazoșu Vechi și 0-1 în urmă cu două săptămâni cu Avântul Periam, dar și un succes de calificare în semifinalele fazei județene a Cupei României, 3-1 la mijlocul săptămânii trecute cu ”satelitul” Lugojului, CS Unirea a obținut totuși primul punct în sezonul de primăvară la cea de-a treia apariție tot în fața propriilor susținători.

Celălalt l-a adjudecat Voința Mașloc, lansată în 2018 printr-un victorios 4-2 acasă cu nou-promovata din Deta, dar ulterior depășită cu 3-0 atât la Dudeștii Vechi în campionat cât și la Becicherecu Mic în sferturile fazei timișene a Cupei României, eșecuri afară cărora astăzi le-a pus punct, pe un gazon foarte bun al sânmiclăușenilor.

Uniriștii au încheiat la egalitate după ce au condus cu 1-0 prin golul marcat de Andrei Cărpinişan în minutul 20, în urma unui şut centrare, mingea fiind deviată de pe linia porţii de Darius Viţan.

Golul egalizator avea să vină în ultimul minut al primei reprize, prin antrenorul-jucător al Voinței, Mircea Şchiopu, în urma unei acţiuni personale, cu un şut la colţul scurt din careul mare: 1-1. Tot pe final de repriză, dar în mitanul secund, oaspeţii au nimerit bara din stânga porţii apărate de Timiş, prin şutul lui Alin Crişanov din minutul 80.

În tur, CS Unirea câștiga primele 3 meciuri programate pe teren propriu, tot cu 3 victorii și încheind aparițiile acasă din sezonul de toamnă, de unde că gruparea din Sânnicolau Mare a călcat greșit pe ”Gheorghe Biaș” în acest început de 2018 mai adesea decât o făcea în întreaga primă jumătate a campionatului. Următoarea vizitatoare pe Aranca va fi Cocoșul Orțișoara, după Paște, într-un duel în campionat al semifinalistelor cupei…

Nicolae Căprărescu (antrenor principal Unirea): ”A fost un meci bun pe un teren foarte bun. Suntem în creştere. Sunt adeptul utilizării mai multor tineri în teren. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentaţi. În final, sunt mulţumit de rezultat…”

Mircea Şchiopu (antrenor-jucător Voința Maşloc): ”Un egal meritat, dar o victorie m-ar fi mulţumit şi mai mult! Am avut ocazii mai clare pe care nu le-am putut fructifica. Finalul ne-a fost defavorabil, fiind dominaţi clar după bara lui Crişanov. Per ansamblu a fost un meci echilibrat. Am avut un arbitraj foarte bun!”

*

CS Unirea: Timiş – Blaga (min. 65, Grigore), Uzun, Dima, Cărpinişan, Crişan (min. 85, Pînzaru), Florescu, Jivici (min. 65, Costea), Bataneaţ, Opriş (min. 55, Galea), Wilheim.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Pe bancă: Sitaru, Manoliu.

Voinţa: Amarinei – Petri (min. 46, Gabără), Hriţcan, Viţan, Contescu, Rus, Vînătu, Glodean, Ignea, Şchiopu (min. 85, Predescu), Ilie (min. 55, Crişanov).

Antrenor-jucător Mircea Şchiopu.

Pe bancă: Petraru.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Denis Mihăescu şi Patricia Samsudean. Observator de arbitri Ioan Manole iar delegat de joc Alexandru Onaca.

Programul etapei, pe coloana datelor tehnice.

The post Unirea nu mai bate acasă și pace: 1-1 (1-1) cu Voința Mașloc appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*