Unirea onorează în deplasare momentul aniversar: 0-4 (0-3). Șușman (Gătaia): ”E cea mai bună echipă ce am întâlnit-o până acum”

După o remiză și o înfrângere, CS Unirea Sânnicolau Mare a semnat astăzi de la ora 11 al treilea cel mai detașat succes obținut în acest campionat, onorând cum se cuvine momentul aniversar al fotbalului de pe Aranca.

Dacă ieri de la ora 11 nu s-a jucat în Divizia D Timiș, astăzi s-au întâlnit CS Progresul Gătaia și CS Unirea Sânnicolau Mare, oaspeții reușind a doua cea mai categorică victorie în deplasare din întregul sezon, 0-4 (0-3), depășită ca diferență de scor doar de izbânda Cocoșului Orțișoara, 7-2 în etapa a VII-a la CS Cocoșul Orțișoara, respectiv egalând succesul Timișului Șag în aceeași rundă, 0-4 la Ciacova.

Fotbalul din Sânnicolau Mare aniversează în acest sfârșit de săptămână șase decenii de activitate iar CS Unirea a câștigat pentru a patra oară la zero în primele 10 runde respectiv a doua oară în deplasare.

Victorie la scor obţinută de junii lui Nicolae Căprărescu prin golurile marcate de Dragan Bataneaţ în minutul 17, Andrei Cărpinişan în minutul 38, Bogdan Costea în minutul 40 şi Andrei Manoliu (min. 47). Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 73, când portarul Marco Bota a şutat mingea peste transversală, iar astfel Progresul, care n-a mai învins din runda inaugurală, a pierdut pentru a patra oară la zero, în primele trei cazuri cu 0-1.

Cosmin Şuşman (antrenor Progresul): ”Este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până în prezent și am suferit o înfrângere categorică, dar şi cu largul nostru concurs, căci nu am jucat nimic. Am avut o mare ocazie la început, când un fundaş a scos de pe linia porţii şi după aceea a venit dezastrul. Felicit echipa adversă!”

Nicolae Căprărescu (antrenor Unirea): ”A fost un meci la discreţia noastră, am fost mai agresivi, mai limpezi în acţiunile spre poartă, şi am reuşit să marcăm, chiar pot spune că astăzi au scăpat uşor. Această victorie ne dă încredere în meciul următor şi vom intra pe teren cu un moral bun, mai ales că vom întâlni liderul actual în următoarea etapă, duel pe care îl vom trata cu maximă seriozitate”.

Progresul: Bota – Micu, Robotă, Chişovan, Gavrilă, Suciu, Ioţa, Burdan, Costea, Cătău, Pele.

Antrenor Cosmin Şuşman.

Au mai jucat: Verdeş, Olar, Ichim, Parvany.

Pe bancă: Haidu  şi Slavici.

Unirea: Sitaru – Galea, Bogdan Costea, Bizău, Manoliu, Florescu, Boangheş, Blaga, Crişan, Bataneaţ, Cărpinişan.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Pînzaru, Dima, Stoianov.

Pe bancă Timiş respectiv Şimon.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Patricia Samsudean şi Alexandru Gherman. Observatori: Traian Dejeu şi Dan Gabriel.

The post Unirea onorează în deplasare momentul aniversar: 0-4 (0-3). Șușman (Gătaia): ”E cea mai bună echipă ce am întâlnit-o până acum” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*