Unirea Sânnicolau Mare – CSM Școlar Reșița 23-32

CS Unirea Sânnicolau Mare a pierdut în această după-amiază meciul jucat pe teren propriu în sala ”Ioan Morar” cu liderul cu punctaj maxim al Seriei C în Divizia A de handbal masculin, CSM Școlar Reșița, care s-a impus în duelul primelor două clasate cu 23-32, la pauză 10-16.

Abordând drept favoriți întâlnirea de la ora 17, cărășenii le-au administrat timișenilor o rară înfrângere pe Aranca, unde alb-albaștrii din cel mai vestic oraș al României se impuneau cu exact aceeași diferență de 9 goluri în runda trecută, etapă în care CSM Școlar a stat în campionat, exersând în schimb cu folos acasă în amicalul cu formația maghiară de liga a treia Bekescsaba DKSE, 38-18.

Astăzi fără Ursu și Parasca, iar după primele minute și fără golgheterul echipei, Ralph Roosz Suba, care a încercat să joace în pofida răcelii contactate la finele săptămânii trecute, fiind însă retras pe bancă după ce a marcat un gol, CS Unirea s-a înclinat la o diferență mai mare decât cea de 5 goluri înregistrată în disputele pierdute în toamnă cu elevii lui Ilie Vaidasigan, 26-31 (13-14) pe 29 septembrie tot la Sânnicolau Mare, și 32-27 (16-14) în noiembrie în capitala județului Caraș-Severin.

Și reșițenii au avut absența lor, Raul Heimbach – accidentat, însă, în ciuda unor debuturi ale reprizelor dominate de timișeni, vizitatorii s-au distanțat încet și sigur, în special până la pauză, mărindu-și și mai mult avantajul în partea secundă.

CS Unirea a condus cu 4-2 însă cărășenii au răsturnat prompt scorul la 4-5, fără a mai privi în urmă, 10-16 la pauză, iar chiar dacă gazdele au înjumătățit deficitul în primele minute din repriza a II-a, CSM Școlar s-a relansat în a clădi o altă desprindere de 6 goluri.

La care a contribuit mai ales Răzvan Ionuț Daia, autor a 11 goluri pentru învingători, pe când cel mai prolific marcator al Unirii a fost Cosmin Gabor, cu 7 reușite, urmat pe lista amfitrionilor de Balog cu 4 goluri, Ungureanu, Morar și Pascari cu câte 3 fiecare, Mutu cu două goluri iar Ralph Roosz Suba cu unul.

Timișenii vor juca sâmbătă de la ora 13:30 la Craiova cu Universitatea, ceea ce constituie un duel direct pentru locul 2, într-o reeditare pe același parchet a optimii de finală din Cupa României, iar cărășenii în aceeași rundă a XIII-a din seria vestică de la ora 17, tot sâmbătă, în propria sală Polivalentă cu CSU Universitatea Constantin Brâncuși Târgu Jiu. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

The post Unirea Sânnicolau Mare – CSM Școlar Reșița 23-32 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*