Unirea Tricolor 3-1 Progresul Cernica dupa penalty-uri .

Unirea Tricolor 3-1 Progresul Cernica dupa penalty-uri .

0-0 la finalul celor 90 de minute

3-1 dupa executarea penalty-urilor.

Omul Meciului : Boitan Cosmin , portar Unirea Tricolor

Boitan Cosmin portarul de la Unirea Tricolor a facut meciul vietii in aceasta dupa amiaza pe terenul de la Romprim unde in finalul meciului a aparat incredibil un sut trimis din 5 metri de catre un jucator de la Cernica , iar la loviturile de la 11, a executat impecabil un penalty dar si a aparat unul prin care echipa sa a castigat meciul cu Cernica.

Pe parcursul celor 90 de minute meciul a fost foarte incins ambele echipe avand ceva ocazii , cei de la Cernica au inscris de doua ori insa golurile au fost anulate corect pe motiv de fault si offside , meciul nu a fost lipsit de incidente fiind acordate trei cartonase rosii , antrenorul celor de la Cernica a fost trimis in tribuna dupa ce a intrat pe teren spre finalul meciului.

Unirea Tricolor castiga surprinzator la penalty-uri si daca vor reusii inca un punct in meciul cu Metaloglobus sunt la pas de finala.

Mai multe poze aici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Unirea Tricolor 3-1 Progresul Cernica dupa penalty-uri .”

  1. Anonymous says:

    numele acestu portar este boitan cosmin este un portar foarte bun are meciuri si in liga 2 ,a jucat la dunarea giurgiu si anul trecut la tricolorul breaza are meciuri si prin liga a doua maghiara prin liga a 3 italia numai ca nu a avut noroc sa il duca cineva mai sus este inca tanar poate o sa aiba o sansa ….

Leave a Reply

*