Unirea Triteni, victorie fără probleme cu Gilăul. Trei puncte acasă, considerate „în deplasare”, şi o urcare în primele opt în clasament

Claudiu Voiculeţ a marcat primul gol pentru noua sa echipă

Unirea Tritenii de Jos şi Someşul Gilău s-au întâlnit marţi după-amiază, în ultimul meci al etapei a şasea a Ligii a IV-a.

Partida ar fi trebuit să o aibă gazdă pe Someşul, dar s-a jucat la Triteni tocmai la cererea gilăuanilor, care nu au avut, însă, aproape nicio şansă pe teren.

Formaţia lui Andrei Pintilie, revenit după suspendarea de două etape, a rezolvat meciul până la pauză, Voiculeţ, Bărbos şi Pruneanu ducând scorul la 3-0 după 45 de minute. Cu Someşul continuându-şi forma dezamăgitoare din acest start de sezon, echipa lui Rareş Mateş obţinând doar două puncte din 18 posibile, Unirea a mai înscris o dată prin Nemeş.

S-a încheiat 4-0, cea mai clară victorie a Triteniului de până acum şi primul meci în care gilăuanii nu înscriu în acest sezon, o singură dată Someşul mai pierzând la patru goluri diferenţă, 1-5 cu „U” Cluj 2.

În urma acestui rezultat, Unirea Triteni a urcat pe locul opt, având şi un meci mai puţin, în timp ce Someşul rămâne antepenultima în clasament.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*