United Galați își va afla miercuri adversarul din 16-imile UEFA Futsal Champions League

Emoții mâine, miercuri, 9 decembrie, pentru echipa de futsal CS United Galați. Campioana României își va afla adversarul din 16-imile UEFA Futsal Champions League.

Aflată la primul sezon din istorie în cea mai importantă competiție intercluburi din lume, United Galați a trecut de primul tur preliminar. Gălățenii au învins pe teren propriu echipa Ashdod Dolphins, campioana Israelului, cu 1-0, în meciul cu cele mai puține goluri din această fază a competiției.

La tragerea la sorți de la Nyon de mâine, cele 32 de echipe calificate în 16-imile UEFA Futsal Champions League vor fi repartizate mai întâi în două grupe: 16 echipe în Urna A – capi de serie şi 16 în Urna B (departajarea s-a făcut după coeficienți). Forul continental a stabilit să împartă formațiile în opt grupe de câte patru echipe. United Galați face parte din Grupa 4, Urna B, iar adversara se va alege dintre capii de serie: MFK KPRF Moscova , Gazprom-Ugra Yugorsk (ambele din Rusia), BTS Rekord Bielsko-Biała (Polonia) şi MVFC Berettyóújfalu (Ungaria).

„Avem cu toții emoții înaintea tragerii la sorți. Din cele patru posibile adversare, toate foarte puternice, mi-aş dori să întâlnim echipa din Ungaria sau pe cea din Polonia, care sunt abordabile din punctul meu de vedere”, a declarat Florin Ignat, antrenorul-jucător al campioanei României, pentru „monitoruldegalati.ro”.

Partidele din 16-imi se vor disputa într-o singură manşă în perioada 12-17 ianuarie 2021.

Articol de Adi Dobre

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*