Universitatea Alexandria neinvinsa dupa 5 etape in Liga 1

universitatea alexandria nouDuminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa de fotbal feminine Universitatea Alexandria a intalnit pe CSS Targoviste intr-o partida restanta din etapa a doua. La final, scorul a fost egal 0-0, dupa un meci in care ambele echipe si-au impartit  ocaziile de poarta, fara a fructifica vreuna dintre ele.

Dupa acest rezultat de egalitate, echipa alexandreana a ajuns la cinci meciuri fara infrangere urcand pe locul 4 in clasament cu 7 puncte.

In meciul de duminica, antrenorul Calin Pistolea a folosit urmatoarea echipa: Mirela Abalasei, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Patricia Jderu ( Claudia Pana 75), Andreea Dita, Cristina Tudorache, Otilia Durla, Andra Olaru, Iulia Savescu, Cristina Sandu. Rezerve : Georgiana Seceanu, Denisa Geaptar, Stefania Ivan, Bianca Bugean, Rodica Petrisor.

Etapa viitoare, echipa noastra va intalni pe campioana tarii, Olimpia Cluj, in etapa cu numarul 6, pe stadionul Municipal din Alexandria incapand cu ora 11:00.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*