Universitatea Alexandria organizeaza selectie pentru fotbal feminin

universitatea alexandria junioare 1Universitatea Alexandria este un club care se ocupa cu cresterea, educarea si formarea fetelor pentru fotbal si societate, organizeaza in fiecare zi selectie pentru fetele nascute intre anii 2006-2010.

Clubul alexandrean participa cu echipa de senioare in Liga I de fotbal feminin iar echipa de junioare ( 2003-2006) participa alaturi de baieti in campionatul judetean de fotbal. De formarea tinerelor sportive se ocupa profesorii Calin Pistolea( antrenor principal), Gabriel Lungu ( antrenor cu portarii), Victor Cioaca, Liviu Stoian ( antrenori junioare ) si Adrian Cioaca ( presedintele clubului).

O parte din sportivele clubului sunt componente ale loturilor nationale de junioare la mai multe categorii de varsta. Clubul isi desfasoara activitatea in incinta Liceului Tehnologic nr.1 Alexandria ( Rulmentul), punand la dispozitia sportivelor materiale pentru a-si desfasura activitatea intr-un mod cat mai atractiv.

Fetele carora le place fotbalul, au posibilitatea de a practica acest sport intr-un mediu organizat si sa creasca in valoare sub indrumarea antrenorilor. Familiile fetelor interesate pot obtine mai multe informatii despre selectie la numarul de telefon: 0741063489 – Calin Pistolea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*